Tammisaaren 475-vuotisjuhlaesite.

Nyt on Tammisaaren Vanhan kaupungin yhdistyksen 475-vuotisjuhlaesite ilmestynyt! Yhdistys haluaa tällä tavalla huomioida yhtä Suomen vanhimpaa kaupunkia jonka Kustaa Vaasa perusti jo 1546.

Nyt on Tammisaaren Vanhan kaupungin yhdistyksen 475-vuotisjuhlaesite ilmestynyt!

Tammisaari on Kuningas Kustaa Vaasan vuonna 1546 perustama, yksi Suomen vanhimmista kaupungeista. Esitteessämme kerromme kaupungin mielenkiintoisesta historiasta ja tapahtumarikkaasta nykypäivästä.

Tammisaaren Vanha kaupunki on ainutlaatuinen kulttuurihistorian helmi ja mielenkiintoinen tutustumiskohde kaikille Raaseporiin saapuville ulkomaisille ja kotimaisille vierailijoille.

Esitettä on painettu 5000 kpl, 1500 ruotsinkielistä ja 3500 suomenkielistä. Mikäli taloudellinen tilanteemme sallii, aiomme tehdä esitteestä myös englanninkielisen version.

Esite kertoo Tammisaaren Vanhasta kaupungista sanoin ja kuvin eri vuodenaikoina..

Tarjolla on monia hyviä ideoita päiväretkeilyyn, mihin tutustua, mitä nähdä ja kokea. Se tarjoaa vinkkejä ravintoloista ja kahviloista, yöpymispaikoista, nähtävyyksistä, muistomerkeistä ja puistoista. Kaikesta siitä, mitä Vanhassa kaupungissa on tarjolla. Esitteessä on myös kartta, joka kertoo, miten tänne löytää ja millä tänne pääsee.

Esitteen tekstin on kirjoittanut Paula Ilvetsalo ja kääntänyt ruotsiksi Maryelle Lindholm. Layout on Peter Bangen käsialaa Valokuvat: Vidar Lindqvist, Henry Lindqvist, Christian Gröndahl ja Viveca Blomberg.  
Esite on painettu Paino-Kaarina Oy:ssä.

Kiitämme lämpimästi kaikkia sponsoreitamme, joiden tarjoama taloudellinen tuki on mahdollistanut esitteen toteuttamisen.

Kaunista ja elämysrikasta kesää toivottaen,

Tammisaaren Vanhan kaupungin yhdistys

Lisätietoja puheenjohtaja sekä tilaukset: Christian Gröndahl, puh 0500 507361