01.01. - 31.12.2024  

Tammisaaren Historialliset Henkilöt
Tapahtuma esittelee mielenkiintoisia ja tunnettuja henkilöitä, jotka ovat eläneet ja asuneet Tammisaaressa. Henkilöt esitellään kuvin ja tekstein, mitkä on kiinnitetty Vanhan Kaupungin sähkökaappeihin. Syventävämmän tekstin henkilöistä saa QR-koodien kautta, joita on jokaisen kuvan yhteydessä. Tapahtuma on ympärivuotinen.

         
  29.03. - 01.04.2024  

Värikkäät Pääsiäismunat
Tapahtuma järjestetään pääsiäispyhänä ja sen ideana on, että lapset perheineen etsivät Vanhaan Kaupunkiin piilotettuja pääsiäismunia. Jokaisen pääsiäismunan luona on kysymyksiä, mihin osallistujien tulee vastata. Tapahtumasta on tullut hyvin suosittu.  

         
  19.06.2024  

Juhannussalko
Yhdistys pystyttää juhannussalon Vanhan Kaupungin Lindan-puistoon juhannusaattoa edeltävällä viikolla. Kun juhannussalko on pystytetty, järjestetään yleinen piknik tapahtuma, missä lauletaan, soitetaan musiikkia, ja lapset voivat tanssivat piirileikkejä juhannussalon ympärillä.

         
  03.08.2024  

Vanha Kaupunki Elää
Tapahtuma on Vanhan Kaupungin suuri kansanjuhla. Pihaportit avataan (20-30 pihaa) ja kävijöitä kutsutaan kokemaan puutarhojen lumo. Näissä pidetään pihakirppiksiä ja myydään itse tehtyjä tuotteita. Vanha Kaupunki Elää tapahtumalla on erinäisiä sivutapahtumia useiden yhteistyökumppaneiden kanssa, antiikkiarvioinnista ja poniratsastuksesta taidenäyttelyihin, seminaareihin sekä katumusiikin SM kilpailuun. Kaikkiaan kyseessä on noin 15-20 eri pientapahtumaa. Vanhan Kaupungin Vaakahuoneen puisto muutetaan suureksi lasten leikkipuistoksi, missä joku tunnettu suomalainen artisti antaa ilmaiskonsertin lapsille. Täällä järjestetään myös leikkejä, kilpailuja sekä askartelua.

         
  02.11.2024  

Suuri Kurpitsajahti
Suuri Kurpitsajahti tapahtuma on osa Pimeä Viikonloppu tapahtumaa, mikä on Raaseporin ja Hangon yhteisprojekti. Tapahtuma järjestetään Halloweenina ja sen ideana on, että lapset perheineen etsivät kurpitsoja, mitkä on kätketty Vanhaan kaupunkiin. Jokaisen kurpitsan luona on kysymyksiä, mihin osalistujien tulee vastata. Tapahtumasta on tullut kovin suosittu, Viime syksynä osallistujia oli noin 2500.  

         
  30.11.2024  

Vanhan Kaupungin joulukuusi
Ensimmäisenä adventtina yhdistys sytyttää valot Vanhan Kaupungin joulukuuseen. Yleensä valojen sytyttämisen yhteydessä on piiritanssia kuusen ympärillä ja lapsille tarjoillaan mehua ja piparkakkuja.

         
  01.12.24. - 06.01.2025  

Vanhan Kaupungin joulukalenter
Yhdistyksen jäsenet koristelevat 24 joulukalenteri-ikkunaa eri puolilla Vanhaa Kaupunkia. 1.12 alkaen, joka päivä jouluun asti, avautuu ikkuna, mikä julkaistaan yhdistyksen kotisivulla. Kävijöiden tulee päivän lorusta päätellä, missä ikkuna on. Tapahtuma jatkuu loppiaiseen ja on ollut erittäin suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Tapahtuman yhteyteen järjestetään myös jonkinlainen kilpailu kävijöiden kesken. 

       
Yhdistys varaa oikeiuden tehdä muutoksia ohjelmistoon