Vanhan Kaupungin Joulukalenteri 1.12.2022-06.01.2023

Vanhan Kaupungin joulukalenteri on avoinna myös tänä vuonna! Pukeudu lämpimästi, tartu perheenjäsentä tai ystävää kädestä, ja lähde hauskalle tutkimusmatkalle viihtyisään Vanhaan Kaupunkiin.


 

Joulu tekee tuloaan, ja kauteen liittyvä paikallinen perinne on Vanhan Kaupungin yhdistyksen joulukalenteri. Ensimmäinen luukku aukeaa 1 joulukuuta ja viimeinen jouluaattona.

 

Vanhan Kaupungin Joulukalenteri 1.12.2022-06.01.2023

Vanhan Kaupungin joulukalenteri on auki jälleen tänä vuonna!!

Tammisaaren Vanhan Kaupungin yhdistys ry:llä on aivan oma joulukalenteri! Jouluikkuna avataan joka päivä jouluaattoon asti yhdessä vanhankaupungin viehättävistä taloista. Ikkunan löydät kunkin päivän vihjeiden avulla, jotka löydät yhdistyksen sivuilta www.gamlastaniekenas.fi

Tietovisa

Halutessasi voit myös osallistua tietokilpailuun ja tarkistaa, kuinka paljon tiedät Tammisaaren Vanhasta Kaupungista. Tietovisan löydät osoitteesta www.gamlastaniekenas.fi, heti joulukalenterin avautuessa.

Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan 3 kpl. T-paitaa.

Tule, joulua odotellessa, koko perheen kanssa hauskalle ja leikkisälle kävelylle Tammisaaren Vanhaan Kaupunkiin!

Vanhan Kaupungin Joulukalenteri virtuaalisessa muodossa

Vanhan Kaupungin joulukalenteria voi seurata myös virtuaalisessa muodossa yhdistyksen verkkosivuilla osoitteessa www.gamlastaniekenas.fi heti joulukalenterin avautuessa.

Ensimmäinen luukku aukeaa 1 joulukuuta ja viimeinen jouluaattona. Löydät kunkin päivän luukun yhdistyksen kotisivuilta:
http://www.gamlastaniekenas.fi/